Unitat de Diagnòstic i Acompanyament multidisciplinar en TEA


Què és la Unitat A+TEA?

És un servei multidisciplinar amb formació específica en el diagnòstic que  garanteix l’atenció integral a les persones amb TEA. 

Durant aquests 10 anys de centre, hem pogut comprovar com a la zona es dóna atenció des de la branca educativa o bé sanitària però no de manera conjunta, per tant, nosaltres oferim atenció des de les dues vessants amb un equip format per professionals de l’àmbit sanitari i educatiu (psicòloga amb acreditació sanitària, equip especialitzat en TEA i acreditat en ADOS i ADIR per la Dra. Maria Hervás) que tot aquest, posa a la vostra disposició un programa integral, multidisciplinar, individualitzat i personalitzat per a cada família. 

•Què oferim com a unitat A+TEA?
- Establir un diagnòstic precoç i acurat a partir del criteri clínic i diferents proves psicomètriques. Els professionals estan acreditats i formats per avaluar fent ús de proves específicament destinades a diagnosticar TEA com són A-DOS, A-DIR entre d’altres.
- Elaborar un programa personalitzat per abordar les dificultats específiques del TEA i donar resposta a les necessitats de cada individu i família.
Acompanyament a la família al llarg de tot el tractament.
Treball en equip amb els professionals que acompanyin a la família.
Formació i divulgació. Programem i realitzem xerrades i tallers per a divulgar i conscienciar sobre el TEA i les seves realitats. Ens aproximem a docents, associacions i d’altres espais per arribar a alumnes, professionals i famílies.

 •Serveis de la Unitat A+TEA:

Diagnòstic MULTIDISCIPLINAR amb professionals formats en psicologia, logopèdia i psicopedagogia.

ACOMPANYAMENTS en

Intervencions individuals de psicologia, logopèdia o psicopedagogia
Intervencions grupals per treballar Habilitats Socioemocionals amb grups d’iguals
Sessions terapèutiques presencials i online
Teràpia d’Integració sensorial en grup o individual

Fent partícep a la família i als professionals que formen part dels nostres acompanyaments SOM L'ÚNIC SERVEI DE LA ZONA QUE COMBINA LA PART DE SALUT I EDUCACIÓ EN UN MATEIX ENTORN I EQUIP

 

Per a més informació, no dubteu a consultar-nos per qualsevol de les vies de contacte.

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram