ÀREA DE PSICOLOGIA

L'Esther i la Mabel són les psicòlogues de l'Espai Familiar Psique. 


En Sergi és professional col·laborador especialista en la neuropsicologia, amb anys d'experiència i formació. 

La Diana és professional col·laboradora especialista en peritatges judicials

La Noemí és professional col·laboradora especialista en el Trastorn de l'Espectre Austista (TEA) amb una carrera professional exclusiva i d'especialització en el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA). 


Des d'aquesta disciplina, oferim un acompanyament psicològic i emocional com a prioritat de benestar de tota la família. 

Acompanyament als infants i adolescents a l'autoconeixement, per estimar-nos tal com som per a crear conjuntament un pla de treball que formi part del nostre dia a dia familiar. 


El servei de psicologia infanto-juvenil està personalitzat per a infants, adolescents, adults i famílies que presenten necessitats específiques en àrees com:

 

  • Autoestima
  • Seguretat
  • Habilitats educatives
  • Autocontrol
  • Relaxació
  • Gestió d’emocions
  • Habilitats socials
  • Resolució de conflictes
  • Víncles afectius


Treballem des d’una perspectiva eclèctica i ens nodrim de models de treball provinents de la psicologia cognitiu-conductual i de la psicologia sistèmica, i incorporem tècniques avançades que s’han demostrat molt eficaces per a la gestió de l’estrès, el trauma i l’ansietat, com són les Tècniques d’Integració Cerebral i la Teràpia sensorio-motora.

 

El nostre mètode de treball és, sobretot, un mètode que promou la resiliència, és a dir, la capacitat que totes les persones tenim per superar les dificultats que ens trobem al llarg de la nostra vida, integrant-ho a la nostra vida de manera positiva.

 

Per això, ens agrada que cada infant, adolescent i tota la família pugui compartir aquesta perspectiva que promou l’aprenentatge d’habilitats i competències perquè assoleixi un nivell de funcionament que generi ara i més endavant benestar emociona i psicològic. 


Per últim, recordar que comptem amb un equip de professionals externs de supervisió per tal de que en els nostres acompanyaments es garantitzi la qualitat i bona feina. 


Vols demanar informació sense compromís? El vincle terapèutic és la base del teu procés.

 

                   


 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram