GRUP DE TROBADA PER A FAMÍLIES

/espai pioner a la zona/

ESPAI DE FORMACIÓ EN BENESTAR FAMILIAR I DE CRIANÇA
🌱Acompanyament especialitzat familiar de benestar cap a una criança respectuosa pels pares i fills/es. 🌱 L'autoconeixement de les famílies de manera interna i personalitzada per, de forma saludable i respectuosa, treballar aspectes interns que ajudin a comprendre i a tenir estratègies de criança. 


🌱Prioritat a la salut emocional, seguretat interna i capacitat per a relacionar-se amb el món dels pares com a part central per després pensar en nostres fills i filles. 🎯El benestar dels progenitors/es és clau pel dels seus fills i filles. 📢Espai de coneixement propi i dels teus. Adquisició de recursos i estratègies de criança.👉 ACOMPANYAMENT PIONER entre professionals cognitivo-conductuals i sistèmics. ✅ Conèixer els fonaments de la psicologia sistèmica i psicopedagogia cognitivo-conductual.
✅ Capacitat de detectar i cuidar les dinàmiques familiars. 
✅ Fomentar habilitats familiars de benestar dels progenitors/es i fills/es. 
✅ Recursos pràctiques per l'harmonia a la llar. 
✅ Capacitats pedagògiques de les famílies en comprensió, detecció i acompanyament psicològic i psicopedagògic. 📌NOU GRUP SETEMBRE DEL 2024✔Places limitades per garantitzar l'atenció de cada família i participant. 

🔗Tens compromís amb tu i amb la teva família?🤝

 


PER A MÉS INFORMACIÓ, CONSULTA'NS! 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram