ÀREA DE PEDAGOGIA I PSICOPEDAGOGIA

Aquí trobareu a l'Esther i a la Laia com a pedagogues i psicopedagogues de l'Espai Familiar Psique. 

Al llarg del camí d'aquesta disciplina, trobareu a l'Esther, la pedagoga i psicopedagoga de l'Espai Psique que us acompanyarà i ajudarà. I la Laia, educadora infantil i Psicopedagoga, especialitzada en petita infància i adolescència. 


La PSICOPEDAGOGIA permet estudiar al infant o adolescent en les diferents etapes del procés d’ensenyament-aprenentatge.


Detecta les potencialitats i possibles dificultats específiques d’aprenentatge individuals, buscant de manera personalitzada aquelles estratègies que cuidin i prioritzin les potencialitats cognoscitives, afectives i socials del infant-adolescent, fent partícep a tota la família!


A psicopedagogia t'acompanyem amb: 


Autoconeixement del propi mètode d'aprenentatge, prioritzant punts forts que potenciïn l'autoestima per aprendre.  Estimulació cognitiva i executiva relacionada. 


Intervenció, tractament i reeducació de dificultats d’aprenentatge i neurodesvolupament mitjançant un tractament específic, individual i bio-psico-social (infant-adolescent, família, escola i amics) basat en una metodologia multisensorial.


Tractament de les tècniques d’estudi i reforç escolar específic per a infants i adolescents amb dislèxia i TDA-H.


Prevenció de dificultats d’aprenentatge a partir del desenvolupament de les capacitats cognoscitives, emocionals i socials.


Assessorament i acompanyament familiar en els trastorns de l’aprenentatge.Seguiment, assessorament i formació als mestres i professors, acadèmic i escolar.
La intervenció de la psicopedagoga és clau en l'estimulació de l'aprenentatge personal, l'autoconeixement acadèmic, tractament dels trastorns d’aprenentatge i del neurodesenvolupament. 

L’objectiu és atendre i intervenir en els aspectes cognitius, conductuals, educatius, afectius, familiars i socials relacionats amb els processos d'aprenentatge al llarg de tota la vida. 

Vols conèixer les nostres pedagogues i psicopedagogues?

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram