UNITAT DE MULTIDISCIPLINAR TEA


Qué és la Unitat A+TEA?

 

És un servei multidisciplinar amb formació específica en el diagnòstic que    garanteix l’atenció integral a les persones amb TEA

Un equip format per professionals de l’àmbit sanitari i educatiu (psicòloga amb acreditació sanitària i especialitzada en TEA, psicopedagoga, pedagoga, logopeda i terapeuta ocupacional ) posen a la vostra disposició un programa integral, multidisciplinar, individualitzat que és basa en la metodologia de l’análisi aplicat de la conducta ABA (Applied Behavior Analysis).

 

  Què ofereix la unitat A+TEA?

 

1.         Establir un diagnòstic precoç i acurat a partir del criteri clínic i diferents proves psicomètriques. Els professionals estan acreditats i formats per avaluar fent ús de proves específiament destinades a diagnosticar TEA com són A-DOS, A-DIR entre d’altres.

 

2.         Elaborar un programa especialitzat per abordar les dificultats específiques del TEA i donar resposta a les necessitats de cada individu i familia.

 

3.         Acompanyament i assessorament a la família al llarg de tot el tractament.

 

4.         Coordinacions amb escoles i altres dispositius del territori.

 

5.         Formació i divulgació. Programem i realitzem xerrades i tallers per a divulgar i conscienciar sobre el TEA i les seves realitats. Ens aproximem a centres docents, associacions i d’altres espais per arribar a alumnes, professors i families. Si esteu interessats en assistir-hi, consulteu el nostre calendari mensual d'activitats

 

Serveis de la Unitat A+TEA

 

 

Oferim, sempre que la persona amb TEA es pugui beneficiar, diferents recursos terapèutics

 

1.         Intervencions individuals de psicologia, logopedia o psicopedagogia.

 

2.         Intervencions grupals per treballar Habilitats Socials amb grups d’iguals

 

3.         Sessions terapèutiques online

 

4.         Terapia d’Integració sensorial en grup o individual.


 


  

 

Per a més informació, no dubteu a consultar-nos per qualsevol de les vies de contacte.

 
 
 
 
Correo
Instagram