ESTHER HUGUÉ ROMAN
DIRECTORA DE L'ESPAI PSIQUE DES DEL 2013

Amb més de 10 anys d'experiència acompanyant a les famílies, segueix aprenent que cada família necessita un acompanyament únic que cal cuidar de manera molt sensible. 


Llicenciada en Pedagogia i Psicopedagogia per la Universitat de Barcelona. Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya amb Màster en Psicologia infantojuvenil.

 

Formació i experiència en diagnòstic i tractament dels trastorns de la conducta infantil i adolescent. 

Especialitzada en el Trastorn de l'Espectre Autista, formada en Diagnòstic (ADOS-2 i L'ADIR-R) i tractament per l'Hospital de Sant Joan de Déu. 

Màster i tesina en Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).


Orientadora del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Deu anys de col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, actualment responsable de tallers dins del Projecte PAES d'escoles i instituts de Vilanova de part del Departament de Convivència i Equitat de l'Ajuntament.

 

Formadora de cursos, xerrades i tallers. 


MARIA PUJALS GILABERT - PADRENY

PSICÒLOGA INFANTIL-JUVENIL ESPECIALITZADA EN TRANSTORNS D'ANSIETAT Núm. Col. 12989 Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, l'any 2002, especialitzada en Trastorns de la infància i l'adolescència, i amb el màster en psiquiatria infantil – juvenil per la Universitat Autonoma de Barcelona l'any 2005.

  L'any 2008 obté la beca d'investigació sobre el TDAH I LA INFLUÈNCIA GENÈTICA I NEUROIMATGE per part de l'Hospital de la Vall d'Hebrón.

 

Titulada com a psicòleg general sanitari l'any 2014.


Formada en ADOS-ADIR. OLGA M. TORRANO

 PSICÒLOGA INFANTIL-JUVENIL I D'ADULTS Núm. Col. 18962

Hola! Sóc l’Olga i estic especialitzada en trastorn de l’espectre autista i ofereixo una terapia basada en la metodologia ABA.

 

Sóc aquí per guiar i acompanyar-vos en el procés de creixement dels vostres fills i filles, oferint recolzament en la criança i solucions al repte de ser pares i mares.

Estic a la vostra disposició per ajudar-vos a construir vincles saludables i sanar aquells aspectes que no us permet avançar i créixer.

 

Sóc especialista en el tractament del TEA desde una visió global que integra els coneixements del Applied Behavior Analysis. Escolto a l’individu per elaborar un programa que us ajudi a arribar allà on cadascú és capaç de fer-ho. Us dóno la mà per transitar conjuntament per aquest camí ple de llum i ombres.

 

Us brindo una terapia individualitzada, propera i adaptada a allò que cada un de vosaltres necessiteu de forma única. ÈLIA VIDAL JUNYENT 

LOGOPEDA Núm. Col. 08-4257


Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona.  


Especialitzada en el diagnòstic i tractament de les dificultat comunicatives oral i escrites, en concret en el diagnòstic i tractament de la dislèxia. 

Formació en audiologia i audiopròtesi. 


Us podeu posar en contacte amb nosaltres per tal de demanar-nos informació en trastorns o dificultats com la parla, el llenguatge oral i escrit o veu. 


Formadora de Tallers a escoles i instituts dins del Projecte PAEs d'escoles i instituts de Vilanova de part del Departament de Convivència i Equitat de l'Ajuntament. 


Logopeda de llars d'infants de Vilanova en estimulació del llenguatge i de la parla en edats primerenques. SANDRA BUSTO DEL CAMPO

OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL l PEDIÀTRICA PSICOMOTRISTA EDUCATIVA I TERAPÈUTICA Núm. Col 18535 

VEURE PER ENTENDRE


Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya a Terrassa l’any 2004. Especialitzada en Teràpia Visual i Estrabismes.


Formada en Optometria Pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu. Formada i experiència en Ambliopies refractives en població infantil, Problemes d’Aprenentatge en el procés de la lectoescriptura  i Optometria i Teràpia Visual en disfuncions binoculars i acomodatives.


Màster en Psicomotricitat Educativa i Terapèutica per la Universitat de Vic l’any 2020.


Ha realitzat la formació en Reflexos Primitius i Teràpia de Moviment Rítmic. Impartits per Eva Rodríguez i Harald Blomberg. I formació en altres tècniques de moviment.

Col·labora com a tècnica i és vicepresidenta en l’ONG Òptics pel mÓn en projectes de desenvolupament i cooperació internacional i nacional des de l’any 2000.


És membre de l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual (ACOTV).A MÉS, A L'EQUIP PSIQUE APOSTEM PER L'APRENENTATGE VIVENCIAL I PRÀCTIQUES DE L'ALUMNAT DE DIFERENTS CICLES I GRAUS! 
 
 
 
Correo
Instagram