Els espais de trobada són grups terapèutics de persones que es reuneixen per a compartir experiències, pensaments i sentiments, guiades per un terapeuta facilitador responsable d’integrar en les sessions grupals les condicions necessàries per assolir un major benestar psicològic.

Els grups de trobada potencien les interaccions personals i afavoreixen el creixement personal impulsat per l’experiència grupal, propiciant canvis importants en els individus que hi participen. 


Al centre Psique+Logo-Aprèn + us oferim els següents espais de creixement en aquest format:


GRUP DE TROBADA PER A PARES I FAMÍLIES

No només consisteix en un grup de recolzament on es generen sinèrgies d’acompanyament emocional sinó que és un espai de treball i creixement personal especialment adreçats a pares i mares (o cuidadors) que sentin que estan  sobrepassats per les exigències del dia a dia o les dificultats de les seves situacions particulars i busquin un espai on poder reconnectar amb si mateixos.  

Basat en el model grupal proposat per Rogers (pioner del model humanista en psicologia), aquest grup té una freqüència de trobades d’un cop a la setmana amb una durada d’una hora per sessió, en un grup format per no més de 10 o 12 membres.

Es desenvolupa acompanyat per una terapeuta facilitadora que guia les interaccions per facilitar l’aprenentatge i autoconeixement dels participants en dos àmbits principals:

−   l’individual (què em passa, què i com sento?)

−   i el relacional (com em relaciono i què (em) passa quan em relaciono?)


sota el paraigües de les condicions terapèutiques bàsiques i necessàries: crear un espai segur on la persona es senti compresa i acceptada.   


Durant el curs 2019-2020 el GRUP DE PARES es realitzarà els DIMARTS a les 19h.Si voleu més informació: info@centreaprenmes.com

 

 


PER A MÉS INFORMACIÓ, CONSULTA'NS! Primera visita GRATUÏTA. 
 
 
 
Correo
Instagram